Πυροσβεστήρας 6lt Bonpet Φορητός

Πυροσβεστήρας 6lt Bonpet Φορητός

300,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 2 έως 7 ημέρες
Ποσότητα

Χωρητικότητα: Bonpet liquid 6 Lt (λίτρα)

Ελάχιστη κατασβεστική: 27A, 144B, 75F

Διαστάσεις: 580 x 150 mm

Βάρος: 10,2 kg

ΦΟΡΗΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΒΟΝΡΕΤ

Ευκολία και ασφάλεια στην χρήση για αυτούς που προτιμούν τον κλασσικό τρόπο κατάσβεσης.

Οι φορητοί πυροσβεστήρες Bonpet χρησιμοποιούνται όπως όλοι οι γνωστοί φορητοί πυροσβεστήρες για την κατάσβεση αρχικών πυρκαγιών.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα και με τις σχετικές πιστοποιήσεις τους και τις αναγραφόμενες σχετικές ελάχιστες κατασβεστικές τους ικανότητες, για όλες τις γνωστές κατηγορίες πυρκαγιών (Α “στερεά καύσιμα, Β “υγρά καύσιμα”, F ” μαγειρικά έλαια και λίπη” καθώς και για ηλεκτρικά δίκτυα υπό τάση έως 1000 Volt) .

Πλεονεκτήματα

  • Πιστοποιημένοι στην από το MPA Dresden της Γερμανίας και την Bureau Veritas Ιταλίας.
  • Αποδεκτοί από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος.
  • Μοναδικά αποτελεσματικοί πυροσβεστήρες για όλες τις γνωστές κατηγορίες πυρκαγιών.
  • Έχουν το πλεονέκτημα πολλαπλών χρήσεων, μετά από πιθανή μερική χρήση τους.
  • Ιδανικοί για χρήση σε εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους όσο κανένας άλλος φορητός.
  • Δεν προκαλούν πρόσθετες ζημιές στον χώρο της κατάσβεσης και δεν αφήνουν υπολείμματα (όπως π.χ. η σκόνη).
  • Το κατασβεστικό υλικό Bonpet δεν επιτρέπει επανάφλεξη και είναι μη τοξικό, φιλικό προς τον άνθρωπο τα ζώα και το περιβάλλον. 
  • Έχουν 2 – έτη εγγύηση από τον κατασκευαστή και 20 έτη διάρκεια ζωής, εφόσον συντηρούνται σωστά.
  • Με 10 – έτη ζωής του κατασβεστικού υλικού (αναγόμωση ανά 10 έτη).
  • Ο πυροσβεστήρας Bonpet BFE2 των 2 lt μπορεί να αντικαταστήσει των πυροσβεστήρα 5 kg CO2 (διοξειδίου του άνθρακα), όπου απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία πυροπροστασίας.
  • Ο πυροσβεστήρας Bonpet BFE6 των 6 lt μπορεί να αντικαταστήσει των πυροσβεστήρα 6 kg κόνεως, όπου απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία πυροπροστασίας.
  • Ο τρόπος χρήση τους, είναι ο ίδιος με των άλλων συμβατικών πυροσβεστήρων (π.χ. κόνεως).
  • Ευρωπαϊκά προϊόντα, κατασκευάζονται στην Σλοβενία (από Ελληνικά πιστοποιημένα δοχεία και και ειδικά πιστοποιημένα εξαρτήματα CE).

Λειτουργία                 

Οι φορητοί πυροσβεστήρες είναι εξοπλισμοί υπό πίεση και η μέγιστη λειτουργική ζωή τους είναι 20 έτη, για χρήση σε φυσιολογικές συνθήκες και καταπονήσεις και σε μη διαβρωτικά περιβάλλοντα. Στη περίπτωση υπέρβασης των ορίων, η ζωή του  πυροσβεστήρα μπορεί να μειωθεί δραστικά. Πρέπει να χρησιμοποιούνται με προσοχή, καθώς και να ελέγχεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τον χρήστη η ένδειξη του μανομέτρου ότι βρίσκεται στην πράσινη περιοχή λειτουργίας. Σε κάθε περίπτωση που η ένδειξη του μανομέτρου είναι εκτός της πράσινης περιοχής επικοινωνήστε άμεσα με τον εξουσιοδοτημένο συντηρητή ή την αντιπροσωπεία μας για οδηγίες. Οι φορητοί πυροσβεστήρες της BONPET στη χώρα μας απαιτούν ετήσια συντήρηση όπως όλοι οι φορητοί πυροσβεστήρες, η οποία γίνεται σύμφωνα με την  Κ.Υ.Α. 618/43/2005 και 17230/671/2005 και θα έχουν την εγγύηση της αντιπροσωπείας μας μετά τον πρώτο χρόνο, μόνο εάν διαθέτουν για κάθε επόμενο έτος πιστοποιητικό έλεγχου συντήρησης, από εξουσιοδοτημένα εργαστήρια συντήρησης της κεντρικής αντιπροσωπείας Ελλάδος – Κύπρου (LIFE SOLUTIONS AE).

BFE6