Κλαδευτήρι Χειρός Ανοξείδωτο και Αδιάβροχη Ελαφριά Εύκαμπτη Θήκη

Κλαδευτήρι Χειρός Ανοξείδωτο και Αδιάβροχη Ελαφριά Εύκαμπτη Θήκη

17,50 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 2 έως 7 ημέρες
Ποσότητα

Το Επαγγελματικό Σετ Εργαλείων Κηπουρικής περιλαμβάνει ένα πολυχρηστικό ψαλίδι κλαδέματος που αποτελεί ένα υψηλής ποιότητας κλαδευτήρι χειρός κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι.

Το ψαλίδι κλαδέματος είναι ιδανικό για κλάδεμα δέντρων, φυτών ή βοτάνων, καθώς και για κοπή μικρών κλαδιών και βλαστών. Ο διπλός μηχανισμός κοπής και οι κοφτερές ατσάλινες λεπίδες παρέχουν ένα κόψιμο ακριβείας ακόμη και μετά από συχνή χρήση.

Η εργονομική λαβή χειρός σε συνδυασμό με ένα υψηλής ποιότητας ατσάλινο ελατήριο με σύστημα απορρόφησης κραδασμών επιτρέπουν μια λειτουργία σταθερή (χωρίς κίνδυνο γλιστρήματος), πρακτική και άνετη για βέλτιστα αποτελέσματα.

Το κούμπωμα κλειδώματος ασφαλείας μειώνει αποτελεσματικά την πιθανότητα μιας τυχαίας χρήσης και τραυματισμού γιατί ασφαλίζει το κλαδευτήρι στην «κλειστή» θέση μετά από κάθε χρήση.

Επιπρόσθετα το Σετ περιέχει μια επαγγελματική θήκη προορισμένη για σχεδόν όλα τα μεγέθη μικρών εργαλείων.

Κατασκευασμένη από ελαφριά και εύκαμπτα πολυμερή (TPE, Θερμοπλαστικά Ελαστομερή), είναι αντοχής, εύκολη στη μεταφορά και αδιάβροχη, με 4 μικρές οπές αποστράγγισης στο κάτω μέρος.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός της ασφαλίζει το εργαλείο επιτρέποντας τη μεταφορά χωρίς χέρια (απελευθερώνοντάς τα) κατά την εργασία.

Με το μοναδικό εύκαμπτο κλιπ που διαθέτει, μπορεί εύκολα να στερεωθεί σε ζώνη ή παντελόνι.

Χάρη σε αντιβακτηριακά πρόσθετα αποτρέπει τη μούχλα· επιπρόσθετα μόνο ένα ξέπλυμα με νερό χρειάζεται για τον καθαρισμό της.

PRU-R