Γενικοί Όροι & Προϋποθέσεις

Κάθε παραγγελία λαμβάνεται διαδικτυακά μέσα από την συμπλήρωση και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας. Μπορείτε να θεωρήσετε πως η παραγγελία σας έχει ληφθεί από τη στιγμή που θα λάβετε μέσω email σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας. Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας κάθε παραγγελίας επιβεβαιώνεται εκ νέου και η διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε. Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στη σελίδα του προϊόντος θα λαμβάνετε σχετική ενημέρωση, είτε τηλεφωνικά, είτε με e-mail στη διεύθυνση που δηλώθηκε κατά τη διάρκεια εγγραφής.

Υποχρεούστε να ελέγξετε όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας κατά τη Προεπισκόπιση Παραγγελίας και να μας ενημερώσετε (το αργότερο εντός 2 ωρών από την ώρα της λήψης ηλεκτρονικής ειδοποίησης ολοκλήρωσης παραγγελίας) τηλεφωνικώς ή εγγράφως για οποιοδήποτε λάθος ή αλλαγή την οποία επιθυμείτε.

Πριν την αποστολή της Φόρμας Παραγγελίας λάβετε γνώση των εξής στοιχείων:

  • Στις αναγραφόμενες τιμές των διάφορων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος www.pyrosvestires.gr συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.24% ή 13% για ορισμένα ιατρικά προϊόντα.

  • Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ενδέχεται να ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε περίπτωση μικρής/περιορισμένης διαθεσιμότητας αποθέματος προϊόντος που έχει βγει σε προσφορά το ηλεκτρονικό κατάστημα www.pyrosvestires.gr διατηρεί εύλογο δικαίωμα οι σχετικές παραγγελίες να εκτελούνται με κριτήριο την ικανοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων πελατών της, ήτοι παραγγελιών καταχωρηθέντων από διαφορετικούς/ξεχωριστούς χρήστες.

  • Η εταιρεία μας προσπαθεί να σας παρέχει καθημερινά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.pyrosvestires.gr στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δε δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστότοπο www.pyrosvestires.gr και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δε θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.

  • Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για τη δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, αλλά και περιγράφεται με ασυνήθιστα χαρακτηριστικά, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

  • Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.pyrosvestires.gr παρέχει στο χρήστη τη δυνατότητα παραγγελίας των προϊόντων, που είναι διαθέσιμα, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και παραλαβής των προϊόντων μέσα από τις σχετικές διαθέσιμες μεθόδους αποστολής. Ειδικότερα, ο πελάτης δύναται να επιλέξει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος το/τα προϊόν/ντα που αυτός επιθυμεί, καθώς και τον τρόπο αποστολής και πληρωμής τους.

  • Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι κάποιος χρήστης προβαίνει σε καταχρηστική άσκηση της δυνατότητας για πληρωμή μέσω αντικαταβολής που του παρέχεται (π.χ. επανειλημμένη παραγγελία ειδών μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και μη παραλαβή αυτών κλπ.), η τελευταία δύναται να αποκρούσει και να αρνηθεί την παραγγελία του εν λόγω χρήστη μέσω της δυνατότητας παραλαβής από το κατάστημα.

Ανωτέρα Βία

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης και της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταιρείας ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

Τροποποίηση Των Όρων Του Παρόντος

H εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από τη στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή. Εάν οποιοδήποτε τμήμα της παρούσας Συμβάσεως αποδειχθεί άκυρο ή ανεφάρμοστο με απόφαση δικαστηρίου, η υπόλοιπη Σύμβαση θα συνεχίσει να ισχύει. Η εταιρεία δύναται να συνάψει συμφωνία για την ανάθεση των υποχρεώσεών της σε κατάλληλο τρίτο πρόσωπο. Σε αντίθετη περίπτωση, κανένα μέρος δεν θα δικαιούται να εκχωρήσει ή μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του.

Ισχύον Δίκαιο

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων των Αθηνών.

Τρόποι Αποστολής

Οι τρόποι αποστολής που σας παρέχουμε είναι:

  • - COURIER - Παράδοση σε διέυθυνση της επιλογής σας (Παράδοση 1-5 ημέρες εργάσιμες για άμεσα διαθέσιμα προίόντα)
  • - ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ εταιρεία της επιλογής σας :
    ΔΕΝ περιλαμβάνεται το κόστος της μεταφορικής εταιρείας. Το κόστος που επιβαρύνεται ο πελάτης απο τo κατάστημα μας , αφορά μόνο το κόστος παράδοσης ΕΩΣ τη Μεταφορική εντός Αθήνας. Έπειτα  η ευθύνη μεταφοράς και το κόστος που θα χρεώσει η μεταφορική αφορά τον τελικό πελάτη και την μεταφορική.
    Η ανεύρεση και η επιλογή της μεταφορικής εταιρείας γίνεται με ευθύνη του πελάτη.
    Το κόστος και η ευθύνη μεταφοράς από την εταιρείας μας αφορά ΜΟΝΟ ΕΩΣ την παράδοση στην μεταφορική εταιρεία. 

    Θα πρέπει στις σημειώσεις της παραγγελίας να σημειώνεται τα στοιχεία της μεταφορικης που επιλέγεται : α)επωνυμία, β)διεύθυνση της μεταφορικής , και γ) τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε να γίνει σωστά η παράδοση. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε τηλεφωνικά ή μέσω email ώστε να μας δώσετε τα στοιχεία.
  • - ΠΑΡΑΛΑΒΗ από τo Κατάστημα

Παρακάτω θα σας αναλύσουμε την κάθε μία επιλογή ξεχωριστά ώστε να λύσουμε καθε απορία σας.

COURIER - Παράδοση στην Διεύθυνση της επιλογής σας

Αν επιλέξετε την παραλαβή της παραγγελίας σας στην διεύθυνση που καταχωρήσατε η παραγγελία σας θα αποσταλεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Ο χρόνος παράδοσης από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες, εφόσον τα προϊόντα είναι ήδη διαθέσιμα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνει η εταιρεία μας την ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων για οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά μπορεί να συμβεί κατά την μεταφορά, οπότε αν διαπιστωθεί κάποια απώλεια ή ζημιά θα πρέπει να μας το αναφέρετε εντός 24 ωρών.

Σε περίπτωση επιλογής μεταφορικής εταιρείας της επιλογής (εντός Αθήνας), η εταιρείας μας ευθύνεται για τη σωστή μεταφορά εώς την μεταφορική εταιρεία. Μετέπειτα η ευθύνη για την ασφάλεια των προϊόντων από την μεταφορική εταρεία εώς την διεύθυνση αποστολής , περνάει στην μεταφορική εταιρεία σύμφωνα με την συνεργασία που έχει οριστεί από την μεταφορική εταιρεία και τον τελικό πελάτη.

Ενδεικτικές Χρεώσεις αποστολών οι οποίες μεταβάλλονται:

 

ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Παραλάβή από το κατάστημα (Λ. Κύμης 53, Νέα Ιωνία, Αθήνα)
-
----------------------------- ---------------------------------------------------
Εντός Αθήνας ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
(αυτόματα, εφόσον η παραγγελία υπερβαίνει τα 150 ευρώ)
Εντός Αθήνας Μεταφορά με COURIER
Εάν η παραγγελία δεν ξεπερνά τα 150 ευρώ , θα υπολογίζεται το βάρος του καλαθιού και θα εμφανίζονται οι παρακάτω χρεώσεις :
εώς 2 κιλά : 3,00 ευρώ
2 εώς 10 κιλά :  5,00 ευρώ
10 κιλά εώς 100 κιλά : 9,00 ευρώ
----------------------------- ---------------------------------------------------
Υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα Μεταφορά με COURIER
Θα υπολογίζεται το βάρος του καλαθιού και θα εμφανίζονται οι παρακάτω χρεώσεις :
εώς 2 κιλά : 5,00
κάθε επιπλέον κιλό : + 2,00 ευρώ
Υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα Μεταφορική εταιρεία
Εφόσον η αποστολή με courier κρίνεται ασύμφορη για εσάς λόγω μεγάλου βάρους, υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας με μεταφορική εταιρεία της επιλογής ( εντός Αθήνας). Το κόστος της μεταφορικής επιβαρύνει τον πελάτη.
Κόστος παράδοσης της παραγγελίας σας σε μεταφορική της επιλογής σας , εντός Αθήνας : 10,00 ευρώ
----------------------------- ---------------------------------------------------
Νησιωτική Ελλάδα Μεταφορά με COURIER
Θ
α υπολογίζεται το βάρος του καλαθιού και θα εμφανίζονται οι παρακάτω χρεώσεις :
εώς 2 κιλά : 6,50
κάθε επιπλέον κιλό : + 2,00 ευρώ
Νησιωτική Ελλάδα Μεταφορική εταιρεία
Εφόσον η αποστολή με courier κρίνεται ασύμφορη για εσάς λόγω μεγάλου βάρους, υπάρχει δυνατότητα αποστολής της παραγγελίας σας με μεταφορική εταιρεία της επιλογής ( εντός Αθήνας). Το κόστος της μεταφορικής επιβαρύνει τον πελάτη.
Κόστος παράδοσης της παραγγελίας σας σε μεταφορική της επιλογής σας , εντός Αθήνας : 10,00 ευρώ

 

Χρέωση αντικαταβολής : 2,50 ευρώ

Δεν υποστηρίζεται αντικαταβολή για παραδόσεις ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%

 

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται μέσω της εταιρείας SPEEDEX στο μέρος που έχετε δηλώσει ως διεύθυνση παράδοσης κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Κατά περίπτωση και εφόσον υπάρχει δυνατότητα , οι παραδόσεις εντός Αθηνών ενδέχεται να γίνουν και από όχημα της εταιρείας μας , με χρέωση ίδια με της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 1-5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Σε περίπτωση που η διεύθυνση παράδοσης θεωρείτε από την εταιρεία courier γεωγραφικά ή χιλιομετρικά δυσπρόσιτη, η παραλαβή της παραγγελίας θα πρέπει να γίνει από τον πελάτη στα κοντινότερα γραφεία της SPEEDEX..

 

Σε περίπτωση που η διεύθυνση που έχετε δηλώσει θεωρείται δυσπρόσιτη θα ενημερώνεστε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail από το info@pyrosvestires.gr

 

Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  • Με χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (Visa, Mastercard). Η Δανίλης Σταμάτης ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ σε συνεργασία με την τράπεζα ALPHA BANK έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Δυνατότητες πληρωμής:

  1. μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover (αφορά τις συναλλαγές μέσω VPOS απο την πλατφόρμα αγοράς μέσω του eshop) . Για πληρωμή με κάρτα από το φυσικό μας κατάστημα , διαθέτουμε  POS που δέχεται κάρτες VISA και MASTERCARD.
  1. με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

  • Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Η έξτρα χρέωση της αντικαταβολής είναι 4,00 € .
  • Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό αποστέλλοντας μία φωτογραφία ή ένα αντίγραφο της απόδειξης τραπεζικής πληρωμής μέσω e-mail στο info@pyrosvestires.gr . Η αποστολή της φωτογραφίας ή του αντίγραφου της απόδειξης αυτής, προηγείται της εκτέλεσης της παραγγελίας.

ΤΑ IBAN ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΑΝΙΛΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ” PYRONICK

ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ Λ.ΚΥΜΗΣ 53, Ν. ΙΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ALPHABANK - GR 2601402170217002320004340

(ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 217002320004340 )

EUROBANK - GR4802603530000860200222345

(ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 0026.0353.86.0200222345 )

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - GR 56 0110 0680 0000 0684 4002 839

(ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 0684 4002 839)

ATTICA BANK - GR 17 0160 2600 0000 0008 4920 401

(ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 84920 401)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - GR 44 01710 340 0060 3414 1874 679

(ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : 60 3414 1874 679)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : ΟΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ

ΚΑΤΑΘΕΤΗ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ Η' ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ

Πολιτική Επιστροφών / Αλλαγών

Σε περίπτωση που για κάποιον από τους παρακάτω λόγους επιθυμείτε να επιστρέψετε ή αλλάξετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email εντός 14 ημερών στο info@pyrosvestires.gr , αναφέροντας την παραγγελία και τον λόγο της επιστροφής

Λόγοι Επιστροφών / Αλλαγών

Οι λόγοι επιστροφής παραγγελίας ή μέρος αυτής μπορεί να είναι οι εξής:

  • Πώληση λανθασμένων κωδικών προϊόντων ή κακής ποιότητας ή ελαττωματικά (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, με κακή συσκευασία κ.λ.π.) με υπαιτιότητα της Δανίλης Σταμάτης ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ . Στην περίπτωση αυτή χρεωνόμαστε εμείς τα μεταφορικά επιστροφής με την εταιρία Speedex και σας αλλάζουμε τα προϊόντα με καινούργια ή επιστρέφουμε τα χρήματα του καθαρού ποσού της παραγγελίας πίσω, μέσω τραπεζικής κατάθεσης εντός 10 ημερών.

  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή των προϊόντων για οποιοδήποτε άλλο λόγο, οι επιστροφές γίνονται δεκτές έπειτα από αίτημα σας εντός 14 ημερών (μέσω email) αναφέροντας την παραγγελία και τον ακριβή λόγο επιστροφής.
    Η επιστροφή μπορεί να γίνει απευθείας στο κατάστημα μας (Λ. Κύμης 53 , Ν. Ιωνία 14235), έπειτα από συνεννόηση, χωρίς καμία χρέωση και πιστώνοντας το ποσό επιστροφής.Σε αντίθετη περίπτωση μπορείτε να μας αποστείλετε την παραγγελία , με δικά σας μεταφορικά έξοδα , σύμφωνα με τις παρακάτω προϋποθέσεις, και το ποσό θα σας επιστραφεί εντός 10 ημέρων.

Προϋποθέσεις Επιστροφών / Αλλαγών

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση, δηλαδή να μην έχει υποστεί φθορά ή ζημία, στην οποία το παραλάβατε. Η αποδοχή ή μη της επιστροφής, θα γίνει αφού πρώτα προηγηθεί ποιοτικός έλεγχος από την εταιρεία μας και εκτιμηθεί η κατάσταση του επιστρεφόμενου προϊόντος. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να περιέχει την απόδειξη λιανικής πώλησης και τις ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης από την εταιρεία μας προς εσάς στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε δηλώσει στο παραπάνω έντυπο επιστροφών.

Πολιτική Ακυρώσεων

Σε περίπτωση που επιθυμείτε για προσωπικούς λόγους να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν ξεκινήσει η παραγωγή της από εμάς και αποσταλεί, πρέπει να επικοινωνήσετε με εμάς και να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας

τηλεφωνικώς στο 2102773880 ή στέλνοντας ένα e-mail στο info@pyrosvestires.gr

εντός 2 ωρών από την στιγμή που πραγματοποιήσατε την παραγγελία σας