• Πακέτο
Πακέτο πυρασφαλείας για το σπίτι

Πακέτο πυρασφαλείας για το σπίτι

49,90 €

Αντί για 56,50 €

με ΦΠΑ Παράδοση σε 2 έως 7 ημέρες

Πακέτο πυρασφαλείας για κάθε νοικοκυριό. Εφοδιαστείτε με τα παραπάνω είδη και νιώστε ασφάλεια σε προνομιακή τιμή.

Το πακέτο περιλαμβάνει :

  • Πυροσβεστήρας 3Kg Ξηράς Σκόνης ABC 40% πιστοποιημένος , αναγομώσιμος , με Μονόραφο Δοχείο Exclusive
  • Αυτόνομος Φωτοηλεκτρικός Ανιχνευτής Καπνού με 9V μπαταρία και BUTTON δοκιμής για την δοκιμή της ορθής λειτουργείας του.Περιλαμβανεται η μπαταρία και η βάση του.Πολύ εύκολη τοποθέτηση. Εγκαθιστούμε την βάση με δύο τρύπες στο ταβάνι και έπειτα προσαρμόζουμε τον ανιχνευτή.Ο ανιχνευτής όταν ανιχνεύσει καπνό (συγκεκριμένο ποσοστό σκίασης) , ηχεί και μας προειδοποιεί για πιθανή πυρκαγιά στον χώρο.Απαραίτητο σε όλες τις κουζίνες. 
  • Πυρίμαχη Κουβέρτα, Άσπρη, 0,90 x 0,90m σε Μαλακή Θήκη, με αναγραφή »ΠΥΡΙΜΑΧΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ» & »FIRE BLANKET» και με οδηγίες χρήσεως στα Ελληνικά και Αγγλικά.Ιδανική για κάθε νοικοκυριό. Εύκολη στη χρήση. Δεν έχει ημερομηνία λήξης.Την κρεμάμε από το ειδική στρογγυλή υποδοχή,  σε ένα εμφανές σημείο της κουζίνας. Σε περίπτωση πυρκαγιάς τραβάμε τα δύο κορδόνια που βρίσκονται στην κάτω πλευρά της συσκευασίας. Με αυτό τον τρόπο η πυρίμαχη κουβέρτα ξετυλίγεται πανέυκολα.Καλύπτουμε την καιόμενη επιφάνεια, και η φωτιά λόγω έλλειψης οξυγόνου σβήνει.Απαραίτητη για κάθε σπίτι.
  • Φωτιστικό Ασφαλείας Πρίζας-Φορητό Led GR-11 Olympia Electronics. Φορητό επαναφορτιζόμενο φωτιστικό με μπαταρία Ni-MH 3.6V/120mAh /5 LEDs -28lm /3h. Τα φωτιστικά της οικογένειας “Home Light” μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν φωτιστικά εφεδρικού φωτισμού, σαν επαναφορτιζόμενος φακός και σαν λαμπάκι νυκτός.

Οι ποσότητες δεν έχουν σχέση με την ορθότητα, την κάλυψη ή την έγκριση της μελέτης πυροπροστασίας.

set_house