Κουβέρτα για μπαταρία ιόντων λιθίου

Κουβέρτα για μπαταρία ιόντων λιθίου - Μίας χρήσης - Μη άμεσης τοποθέτησης πάνω στην μπαταρία 550C

105,00 €
με ΦΠΑ Παράδοση σε 2 έως 7 ημέρες
Μέγεθος Κουβέρτας για μπαταρίες
Ποσότητα

Σύμφωνα με μελέτες, οι πυρκαγιές που προκαλούνται από μπαταρίες Ιόντων-Λιθίου (υπολογιστές, ηλεκτρικά οχήματα, ηλεκτρονικά τσιγάρα κ.λπ.) έχουν αυξηθεί δραματικά.
 
Οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται στις μπαταρίες Ιόντων-Λιθίου, προκαλούν πυρκαγιά ή έκρηξη παράγοντας πολύ υψηλές θερμοκρασίες και τοξικά αέρια όταν αυτά τα εξαρτήματα αρχίζουν να διαλύονται (αυτή η διαδικασία ονομάζεται Thermal Runaway).
 
Δυστυχώς, τα παραδοσιακά πυροσβεστικά μέσα όπως ο αφρός, το νερό και η σκόνη δεν λειτουργούν σε πυρκαγιά η οποία προέρχεται από μπαταρίες Ιόντων-Λιθίου.
 
Οι πυροσβεστήρες με εξειδικευμένο πυροσβεστικό υλικό μπορούν να κατασβέσουν μια πυρκαγιά προερχόμενη από μπαταρίες Ιόντων-Λιθίου, καθώς χρησιμοποιούν ένα επαναστατικό κατασβεστικό υλικό.  Ωστόσο, η κατάσβεση επιτυγχάνεται μόνο εάν έχετε άμεση πρόσβαση πάνω στην μπαταρία.
 
Παρόλα αυτά, συχνά οι μπαταρίες Ιόντων-Λιθίου είναι κρυμμένες πίσω από προστατευτικές θήκες, όπως στο κάτω μέρος του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η μόνη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε μια πυρίμαχη κουβέρτα κατάλληλη για μπαταρίες Ιόντων-Λιθίου καλύπτοντας όλη την επιφάνεια του οχήματος και να καλέσετε την πυροσβεστική.
 
Η νέα σειρά Πυρίμαχων Κουβερτών κατάλληλες για πυρκαγιές Ιόντων-Λιθίου, παρέχονται σε ειδική τσάντα μεταφοράς. Οι κουβέρτες θα πρέπει να εγκαθιστόνται σε σημείο προσβάσιμο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Σημαντική Σημείωση : Οι εικόνες είναι ενδεικτικές και ο χρόνος παράδοσης είναι κατ' εκτίμηση ανάλογα την διαθεσιμότητα. Σε κάθε περίπτωση , θα πρέπει να προηγηθεί επικοινωνία για την οριστικοποίηση της παραγγελίας .

MBK-Li-ion-nonimm-oneuse-15X15